HES Usce
TC-Galerija

Mison je u saradnji sa Huawei kancelarijom otvorio prvu brend prodavnicu Experience u Evropi u okviru Ušće Shopping Centra. Sam prostor predstavlja prvi centar Huawei proizvoda i gedžeta u ovom delu regiona koji će korisnicima i kupcima pružiti potpuno novo iskustvo interakcije sa naprednim mobilnim tehnologijama. Mison je ponosan na poverenje koje je dobio i saradnju sa Huawei kancelarijom a novootvorena Experience prodavnica kupcima nudi veliki broj proizvoda ove kompanije.

Događaju otvaranja specijalizovane radnje prisustvovao je veliki broj partnera, saradnika, medija i javnih ličnosti, a prisutnima se obratio kineski ambasador u Srbiji, Li Mančang, direktor regionalnog ogranka Huawei kompanije Džek Vei, i Aleksandar Šapić, ispred humanitarne fondacije “Budi human”.

Druga brend prodavnica Huawei zona Ada Mall Shopping Center posluje u okviru Ada Mall tržnog centra.

Treća brand prodavnica Huawei Experience Store Galerija otvorena je u n najvećem tržnom centru u regionu Galerija Beograd.

Sam brend Huawei trenutno beleži poziciju broj dva na tržištu pametnih telefona i pretenduje da zauzme poziciju broj jedan u industriji mobilnih uređaja u svetu.

Budući da samo ime prodavnice u sebi nosi naziv „Experience“, osnovna ideja jeste da se korisnicima Huawei pametnih uređaja pruži jedno potpuno novo iskustvo tj. doživljaj gde Huawei Experience Store nije samo prodavnica, već tehnološka oaza.